دستور پخت غذا

شوید پلو با ماهی زعفرانی به روش شمالی با زَرتِل

دستور پخت شوید پلو زعفرانی با ماهی زعفرانی

شوید پلو با ماهی زعفرانی

غذای اصیل شمالی با زعفران زَرتِل. دستور پخت آسان برای یک وعده خوش عطرو لذیذ را با زَرتِل تجربه کنید!
شوید پلو با ماهی، یکی از اصیل‌ترین غذاهای شمالی، با عطر زعفران زَرتِل به یک شاهکار آشپزی تبدیل می شود. زعفران اصل زَرتِل نه تنها رنگ طلایی به غذا می دهد، بلکه بوی نامطبوع ماهی را خنثی کرده و طعمی بی نظیر خلق می کند .

 

مواد لازم (۴ نفر):

– فیله ماهی سفید یا قزل آلا: ۴ عدد

– برنج: ۲ پیمانه

– شوید تازه خرد شده: ۴ پیمانه

زعفران زَرتِل ممتاز( موجود در فروشگاه زرتل): ۱ قاشق چای خوری

– سیر رنده شده: ۳ حبه

– آب لیموی تازه: ۳ قاشق غذاخوری

– نمک، فلفل و زردچوبه( موجود در فروشگاه زرتل): به میزان لازم

 

 مراحل تهیه:

  1. مزه دار کردن ماهی:
    1. فیله های ماهی را با سیر، آب لیمو، نمک، فلفل و نیمی از زعفران زَرتِل (دم کرده با آب جوش) به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار  کنید.
  2. پخت برنج:
    1. برنج را آبکش کنید و در دقیقه آخر، شوید را اضافه کنید تا عطرش آزاد شود.
  3. سرخ کردن ماهی:
    1. ماهی ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
  4. دم کردن پلو:
    1. برنج و شوید را در قابلمه ریخته، زعفران باقی مانده را روی آن بریزید و ۴۰ دقیقه دم کنید.
  5. سرو:
    1. شوید پلو را با ماهی های طلایی در دیس سرو کنید.

 

مزیت زعفران زَرتِل:

زعفران زَرتِل با عطر غنی و رنگ دهی فوق العاده، طعم ماهی را متعادل کرده و تجربه ای متفاوت از غذای شمالی ارائه می دهد.

 

دعوت به اقدام: برای خرید زعفران اصل و با کیفیت زَرتِل، به فروشگاه سایت زَرتِل مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید