دستور پخت غذا

کباب کوبیده زعفرانی آبدار با زعفران زَرتِل

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی

کباب کوبیده زعفرانی آبدار با زعفران اصل زَرتِل؛

دستور پخت رستورانی برای یک کباب خوش رنگ و لذیذ. با زَرتِل، طعم اصیل را تجربه کنید!

کباب کوبیده زعفرانی، نماد آشپزی ایرانی، با زعفران اصل زَرتِل به یک غذای رستورانی تبدیل می شود. این زعفران با رنگ دهی بی نظیر و عطر دل انگیز، کباب شما را نرم، آبدار و خوش طعم  می کند .

 

مواد لازم (۴ نفر):

– گوشت چرخ کرده  (گوسفند و گوساله): ۵۰۰ گرم

زعفران سابیده زَرتِل: ۱ قاشق چای خوری

– پیاز بزرگ (رنده و آب گیری  شده): ۱ عدد

– نمک و فلفل سیاه ( موجود در فروشگاه زرتل): به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی زَرتِل

مراحل تهیه:

  1. تهیه مایه کباب: گوشت، پیاز آب گیری شده، نمک و فلفل را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا چسبنده شود.
  2. افزودن زعفران: زعفران زَرتِل را با یخ و سپس با آب جوش دم کرده و به مایه اضافه کنید. کمی ورز دهید.
  3. استراحت مایه: مایه را ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
  4. به سیخ کشیدن: با دست خیس شده با آب پیاز، مایه را دور سیخ شکل دهید. دقت کنید که مجکم به سیخ بچسبانید و از فشار دادن مایع نترسید.
  5. پخت: کباب ها را روی منقل یا کباب پز گازی بپزید و زود زود آنها را بچرخانید، چرخاندن زود زود اول از همه باعث می شود که کباب شما از سیخ نریزد و نیز مغز پخت شود.
  6. سرو:کباب شما حاضر شده است کمی روی آن سماق که بسیار مفید است بپاشیدو با گوجه و نان میل بفرمایید.

 

چرا زعفران زَرتِل؟

زعفران زَرتِل با کیفیت ممتاز، نه تنها رنگ طلایی به کباب می دهد، بلکه بافت آن را لطیف تر  کرده و عطری بی نظیر به غذا می بخشد .

 

فوت کوزه گری:

اگر می خواهید طعم واقعی کباب زعفرانی را بچشید باید زعفران اصیل و ممتاز را استفاده نمایید برای تهیه زعفران ممتاز زَرتِل می توانید از طریق فروشگاه اینترنتی زَرتِل اقدام به خرید نمایید

دیدگاهتان را بنویسید